martes, 28 de mayo de 2019

Resultado de imagen de imaginacion

   1. Escriu un conte d'unes 20 línies on apareguin aquestes paraules: lladre, mestressa, diamant

erase una vegada en un poblet de la serralada cantabrica, una família molt rica que vivia en un Palcio, en la qual vivia Irati, una nena de 9 anys molt juganera i simpatica.
un matí, es va posar a explorar tots els passadissos del palau; fins que es va trobar amb juna porta molt exrtraña per la qual mai havia passat, la entro la curiositat i entro, es va trobar nuna llarga escala per la qual baix amb gran il·lusió, no hi havia muvha llum, però ella no tenia por de res, i baix però quan gairebé arriba al final de l'escala, la mestressa de casa i amb gran ímpetu la va dir.
- aqui no es pot esta Irati, puja ariba.
irati va pujar però la curiositat la matava, i quan es va fer de nit, va sortir del llit, va agafar una llanterna i va ser haver que havia darrere d'aquesta porta.
quan arribo, sentia papallones a l'estómac, i en obrir la porta un calfred la va recorrer el cos, irati va començar a dubtar que havia al fons d'aquestes escales.
emepezo a baixar, i un gran corrent d'aire, turó derrepente la porta, ella es va espantar, però la curiositat la superava, quan arribo al final, no hbia res, només un enorme buit va començar a caminar per l'enorme saló, fins que va començar a veure una espurna de llum al final, alegradsa ​​va córrer fins a ella, i quan arribo, es va trobar 1 voton que deia pulsame, irati no ho dubto dues vegades, i pols, derrepente la llum es il·lumino i va aparèixer un món fantàstic en el qual va quedar atrapada

No hay comentarios:

Publicar un comentario

compresio lectora

Comprensió lectora Aquí teniu un text de na Carolina Ibac, comenta'l al teu blog, fes-ne un resum i penja'l. Cerca una imatge ...